donderdag is het weer zover, Het nationale moment waarbij we stilstaan bij de verschrikkelijke gebeurtenissen uit de tweede wereldoorlog. De Pieter Maritz vindt het belangrijk om hierbij stil te staan en daarom helpen we mee. Dit deden wij ook voor de pandemie. In deze mail alle info voor de verkenners. 

De verkenners zullen een erehaag vormen bij het mausoleum in Ede. zo is er een afscheiding tussen publiek en orkest. ook zal door middel van een erehaag het laatste gedeelte van de route worden aangegeven. We hopen dat alle verkenners aanwezig zijn bij deze belangrijke gebeurtenis. 

Voor in de agenda:
Verkenners verzamelen op 4 mei 2022 om 18:45 bij onze vrienden van scoutinggroep de Langenberg (Hier). Als iedereen er is krijgen wij de laatste instructies en zullen we vertrekken naar het mausoleum. Je fiets kan blijven staan bij de langenberg. Het is rond 20.45 afgelopen waarbij de verkenners naar huis kunnen fietsen. 

Belangrijk is dat de verkenners een compleet uniform aan hebben. 
Dit betekent:Scoutfit (blouse)
Baret,
Das en dasring. 
blauwe spijkerbroek (zonder mode-gaten).