N.a.v. de persconferentie van afgelopen dinsdag zijn ook wij genoodzaakt om ons scoutingspel aan te passen. Wat dit gaat betekenen voor de opkomsten kunnen we nog niet zeggen en berichten we u zo snel mogelijk over. Wel hebben we aanpassingen doorgevoerd voor aanstaande zaterdag die we via deze mail graag willen delen.
Voor aanstaande zaterdag zullen de Verkenners om 08:30 beginnen met de opkomst we starten dan met een ontbijt op het clubhuis. We willen graag vragen of Verkenners hun bord, mok en bestek mee willen nemen. De welpen en de rowans zullen deze zaterdag op andere tijdstippen draaien. De opkomst van de Verkenners zal om 11:30 afgelopen zijn. Verkenners kunnen met de nieuwe maatregelen niet worden opgehaald of worden gebracht.

Voor de verkenners zijn geen heftige veranderingen omtrent het corona protocol.