Hey Verkenner!
Aanstaande zaterdag gaan we beginnen met de voorrondes van de Regionale Scouting Wedstrijden (RSW). We verzamelen om 11:00 bij de Doolhut, Zorg ervoor dat je hele patrouille hiervan op de hoogte is.

Op 12, 13 en 14 april 2019 zijn is het RSW-weekend tijdens dit weekend komen alle beste patrouilles (ploegen) uit de regio bij elkaar in Lunteren om tegen elkaar te strijden voor een winnaar. De winnaar van dit weekend mag naar de Landelijke wedstrijden. Onze groep stuurt elk jaar de beste patrouille. aanstaande zaterdag gaan wij kijken hoe jullie scoren op het maken van een kampement, vuur, koken en uniforminspectie. De opkomst daarna gaan we kijken naar de Hike-technieken en de themapresentatie.

Wil je meer weten over de RSW? Of wil je alvast kijken wat de themapresentatie inhoud kijk dan op de website.
check www.nederveluwe.nl/rsw